Værtskab

Det har altid været Sølysts filosofi at give vores gæster en unik og eksklusiv selskabsoplevelse med værtskabet i højsædet.

Sølyst er et unikt hus med en fantastisk havudsigt, men det er meget mere end det. Det er rammerne for et hold af mennesker, der er passioneret omkring personlig service. Det betyder, at vi alle er dedikerede til at gøre hele oplevelsen – både før, under og efter arrangementet – så afslappet, perfekt og uforglemmeligt som overhovedet muligt.

På Sølyst er værtskab i højsædet – det betyder, at vi er med gæsterne hele vejen lige fra ankomsten på den røde løber, hvor vi tager imod overtøjet og byder på en velkomstdrink, inden der gonges til bords, til vi efterfølgende skænker kaffen og til sidst sender gæsterne godt hjem igen. Den professionelle tjenerstab sørger således for at være med gæsterne hele dagen fra start til slut, så alt forløber perfekt.

Vi værner om de klassiske gamle dyder og gør en ære i, at vores gæster får lige præcis den dag, de ønsker. Som gæst på Sølyst kan man derfor forvente det højeste niveau af personlig service og opmærksomhed, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Vi gør en dyd ud af at skræddersy ethvert arrangement og planlægger ned til mindste detalje. For det er netop de små uforudsete detaljer, der gør hele forskellen, og som er med til at give den helt særlige selskabsoplevelse, Sølyst er kendt for. Blot lad os vide, hvad ønsker er, så gør vi vores ypperste for at skabe en uforglemmelig dag!

Tilmelding til vores nyhedsbrev