SELSKABER

Sølyst har gennem generationer skabt smukke og stemningsfulde rammer for private såvel som firma selskaber. Alt lige fra jubilæum, fødselsdag, cocktailfest, bryllup, konfirmation og barnedåb er blevet fejret med manér og med udsigt til Øresunds blå bølger.

Med en beliggenhed blot 15 minutter nord for København er Sølyst både tæt på og i en verden helt for sig. Som gæst mærker man tydeligt historiens vingesus, når man bevæger sig rundt blandt malerier, geværer og ikke mindst de malede skydeskiver, der pryder væggene. Skydeskiverne er gennem århundrede blevet doneret til Det Kongelige Kjøbenhavnske Skydeselskab og Danske Broderskab, der ejer Sølyst. De smukke skydeskiver leverer minder om en tid, hvor kongelige, statsmænd og store kulturpersonligheder havde deres gang på Sølyst.

Det første der møder gæsterne, er den hvide klassiske palæbygning med den røde løber. Vi tager imod i Konge Hall´en, hvor blandt andet Thomas Kluge har portrætteret Høje Broder H.K.H. Prins Henrik. Vi byder velkommen og tager imod overtøjet, inden gæsterne går videre ind i Havestuen med den betagende udsigt til parken og Øresund. Bagefter åbner Musiksalonen sig op med de royale skydeskiver, Pergolaen med Den Kongelige Skydebane og ikke mindst den store historiske Festsal.

På Sølyst tilbyder vi selskaber i unikke historiske rammer, hvor gastronomi og værtskab er i højsædet. Vi gør en dyd ud af at skræddersy ethvert selskab, hvor man som gæst kan forvente det højeste niveau af personlig service og opmærksomhed. Blot lad os vide, hvad ønskerne er, så gør vi vores ypperste for at skabe en uforglemmelig dag!

Læs mere om selskabsmuligheder og se priser her
Selskab på Sølyst

Få inspiration til festen her
Festinspiration

Tilmelding til vores nyhedsbrev