Private fester

Sølyst har gennem generationer skabt smukke og stemningsfulde rammer for selskaber. Alt lige fra fødselsdage, guldbryllupper, cocktailfester og bryllupper til barnedåb og konfirmationer, er blevet fejret med manér og udsigt til Øresund blå bølger.

På Sølyst har vi respekt for de gamle dyder, vi gør os umage for at dække det smukkeste bord. Vores stab inkluderer de dygtigste fagfolk i branchen og har den ypperste fornemmelse for værtskab med det højeste niveau af personlig opmærksomhed.

Vi planlægger ethvert selskab ned til mindste detalje, for det er netop de små detaljer, der gør hele forskellen. Vi samarbejder med fotografer, underholdning, DJ´s og bands, og sørger for at koordinere dagen fra start til slut.

Modtag gæster til champagne og bliv betaget af udsigten til parken og Øresund. Nyd en gourmetmenu fra nogle af Danmarks dygtigste kokke efterfulgt af kaffe og avec i de tilstødende saloner og slut af med fest til den lyse morgen.

Vi kan både dække helt traditionelt op i Sølysts store Festsal med plads til 148 gæster, eller i de smukke saloner med plads til 60 gæster. Rammerne kan både være intime og ekstravagante. Blot lad os vide, hvad ønskerne er, så gør vi vores ypperste for at imødekomme dem.

Læs mere om selskabsmuligheder og priser her
Selskab på Sølyst

Få inspiration til menuer her
Gastronomi på Sølyst

Se lokale- og kapacitetsoversigt her
Sølysts lokaleoversigt

Tilmelding til vores nyhedsbrev