Private Dining

Siden 1800-tallet har Sølyst været centrum for Private Dining for eliten inden for kunst, diplomati, handel og politik. Vi nyfortolker arven og gennemfører bestyrelsesmiddage, closing deal dinners og middage under internationale forhandlinger og med den yderste diskretion i smukke, historiske rammer og med det højeste niveau af personlig service og opmærksomhed.

Det første der møder gæsterne, er den hvide klassiske palæbygning med den røde løber. Vi tager imod i Konge Hall´en, hvor blandt andet Thomas Kluge har portrætteret Høje broder H.K.H. Prins Henrik. Derefter åbner Sølyst sig op med Havestuen, der har direkte udgang til parken, Musiksalonen med de royale skydeskiver, det smukke og statelige Kongebibliotek, Pergolaen med Den Kongelige Skydebane og den historiske Festsal.

På førstesalen ligger Parkværelset med den betagende udsigt til parken og Øresund og det intime Kongeværelse med udsigt over den fakkelbelyste gårdsplads.

Alle Private Dining selskaber skræddersys ned til mindste detalje. Blot lad os vide, hvad ønskerne er, så gør vi vores ypperste for at skabe en magisk aften.

Læs mere om Private Dining muligheder og se priser her
Selskab på Sølyst

Få inspiration til menuer her
Gastronomi på Sølyst

Se lokale- og kapacitetsoversigt her
Sølysts lokaleoversigt

Tilmelding til vores nyhedsbrev