Konfirmation

På Sølyst kan konfirmationen holdes i smukke og stemningsfulde rammer med det højeste niveau af personlig service og opmærksomhed. Sølyst er smukt beliggende i Klampenborg og er omgivet af en stor park med udsigt til Øresund. Det giver fantastiske muligheder for, at der kan leges i parken, skydes på Den Kongelige Skydebane, laves snobrød og ristes skumfiduser ved grillhuset eller nydes en kølig drink på terrassen med venner og familie.

Vi tager imod gæsterne på den røde løber og byder på velkomstdrink, inden der gonges til bord. Vi samarbejder med Holly Flower, der kan stå for det smukkeste bord til pigerne eller det mere rustikke look til drengene. Menuen tilberedes af nogle af Danmarks dygtigste kokke, der har erfaringer fra Michelin-restauranter fra ind- og udland, og menuen tilpasses, så konfirmanden får sin yndlingsmenu. Tjenerstaben sørger for, at alt forløber perfekt, så man som gæst blot skal læne sig tilbage og nyde dagen.

Vi skræddersyer dagen ned til mindste detalje, så blot lad os vide, hvad ønskerne er, så gør vi vores ypperste for, at konfirmanden får den dag han eller hun drømmer om.

Nedenfor er et forslag på et frokostarrangement
Konfirmation på Sølyst

Få inspiration til menuer her
Gastronomi på Sølyst

Se lokale- og kapacitetsoversigt her
Sølysts lokaleoversigt

Tilmelding til vores nyhedsbrev