Julefrokost

Sølysts smukke og julepyntede saloner og det store oplyste juletræ på gårdspladsen indbyder til en julefest fyldt med historie, traditioner og hyggeligt samvær. På Sølyst er værtskab og gastronomi i højsædet, og køkkenteamet ledes af Sylvester Andersen, der både er erfaring fra Michelin restauranter fra ind- og udland.

Nyd en all-inklusiv julemiddag, hvor Sølysts køkkenchef forkæler gæsterne med en 4-retters julemenu til kr. 1.495 pr. person.

4-Retters Julemenu
Boblende julecocktail med saltede snacks

Grillet jomfruhummer med vinterkål & hummersauce
2018 Chardonnay, Chevancy, Frankrig

Terrine på gås og foie gras med mandler & pistacienødder
2018 N1250 Souvignier Gris, Danmark

Stegt vildand med løg i variation, røget marv & confiteret andevinger
2015 Pondus, Terra Alta, Spanien

Havtorn, appelsin & vanilje
1994 Beerenauslese, Carl Koch, Tyskland

Kaffe & the i salonerne med juleknas og avec

Der er mulighed for tilkøb af skydning, fri bar, natmad og underholdning. Vi skræddersyr alle selskaber ned til mindste detalje, så gæsterne får den julefest, der ønskes. Blot lad os vide, hvad ønskerne er, så finder vi den bedste løsning sammen.

Læs mere om selskabsmuligheder her
Selskab på Sølyst

Få inspiration til menuer her
Gastronomi på Sølyst

Se lokale- og kapacitetsoversigt her
Sølysts lokaleoversigt

Tilmelding til vores nyhedsbrev