Julefrokost

Sølysts smukke og julepyntede saloner og det store oplyste juletræ på gårdspladsen indbyder til en julefest fyldt med historie, traditioner og hyggeligt samvær. På Sølyst er værtskab og gastronomi i højsædet, og køkkenteamet ledes af køkkenchef Sylvester Andersen, der har erfaring fra Michelin-restauranter fra ind- og udland.

4-RETTERS JULEMIDDAG
Kr. 1.895 per kuvert

Få en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige, når køkkenchefen forkæler Jer med en 4-retters gourmet julemiddag med tilhørende vinmenu. I starter med velkomstdrink, inden I går til bords og nyder middagen, hvorefter der er kaffe, avec og hjemmebagte julesmåkager og knas i de tilstødende saloner. Der er mulighed for at tilkøbe skydning, bar, natmad og underholdning.

KLASSISK JULEFROKOST
Kr. 1350 per kuvert

Oplev klassisk julefrokost a la Sølyst med alt, hvad hjertet begærer. Julebuffeten indeholder alt, hvad der hører til en klassisk julefrokost – og mere til. Der er drikkevarer ad libitum med husets vine, øl, snaps og vand med efterfølgende kaffe, avec og hjemmelavet juleknas og småkager i de tilstødende saloner. Der er mulighed for tilkøb af skydning, fri bar, natmad og underholdning.

Vi skræddersyr alle julefrokoster og julefester ned til mindste detalje. Blot lad os vide, hvad ønskerne er, så finder vi den bedste løsning sammen.

Se julefrokost buffeten her
Julefrokost på Sølyst

Se 4-retters julemenu her
Julemiddag på Sølyst

Få inspiration til menuer her
Gastronomi på Sølyst

Se lokale- og kapacitetsoversigt her
Sølysts lokaleoversigt

Tilmelding til vores nyhedsbrev