Jagtmiddag

Efteråret er tiden for jagtsæsonen og dermed også for de mindre såvel som de større jagtselskaber. På Sølyst er der mulighed for at fuldende dagens jagt med en udsøgt frokost eller middag i historiske rammer med værtskab og gastronomi i højsædet.

Det er muligt at medbringe dagens bytte, hvor en Jägermeister eller øl kan nydes, mens byttet bliver flået og gjort klar til aftenens middag. Sølysts kokke tilbereder og kreerer jagtmiddagen, som gæsterne senere på aftenen kan nyde.

En anden og mere klassisk mulighed er, at gæsterne efter en god jagtdag kommer til Sølyst og nyder en gourmet jagtmiddag og lader byttet blive hjemme. Uanset om der skydes noget på jagten eller ej, er der en smagfuld jagtmiddag i vente.

Sølysts køkkenteam ledes af Sylvester Andersen, der både har erfaring fra Michelin restauranter i ind- og udland. Der er dermed en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige i vente.

På Sølyst gør vi en dyd ud af at skræddersy enhver jagtmiddag, så lad os endelig vide, hvordan dagens program og ønsker er, så finder vi den bedste løsning sammen.

Kontakt os for at få en fremvisning af huset, historien, lokalerne og ikke mindst parken og udsigten.

Læs mere om selskabsmuligheder her

Få inspiration til menuer her
Gastronomi på Sølyst

Se lokale- og kapacitetsoversigt her
Sølysts lokaleoversigt

Tilmelding til vores nyhedsbrev