Forretningsmiddag

På Sølyst tilbyder vi forretningsmiddage i unikke historiske rammer, hvor gastronomi og værtskab er i højsædet. Vi værner om de klassiske gamle dyder og gør en ære i, at forretningsmiddagen på Sølyst bliver en særlig oplevelse. Som gæst på Sølyst kan man derfor forvente det højeste niveau af personlig service og opmærksomhed, hvor intet er overladt til tilfældighederne.

Vi gør en dyd ud af at skræddersy enhver forretningsmiddag ned til mindste detalje. Det er netop de små detaljer, der gør hele forskellen, og som er med til at give den helt særlige selskabsoplevelse, Sølyst er kendt for.

Det første der møder gæsterne, er den hvide klassiske palæbygning med den røde løber. Vi tager imod i Konge Hall´en, hvor blandt andet Thomas Kluge har portrætteret Høje broder H.K.H. Prins Henrik. Derefter åbner Sølyst sig op med Havestuen, der har direkte udgang til parken, Musiksalonen med de royale skydeskiver, det smukke og statelige Kongebibliotek, Pergolaen med Den Kongelige Skydebane og den historiske Festsal.

Modtag gæsterne til champagne mens man lader sig blive betaget af udsigten til parken og Øresund. Efterfølgende nydes en gourmet menu fra nogle af Danmarks dygtigste kokke efterfulgt af kaffe og avec i de tilstødende saloner. På Sølyst har vi både lokaler, der egner sig til de mindre såvel som de større selskaber. Blot lad os vide, hvad ønsker er, så gør vi vores ypperste for at imødekomme dem.

Læs mere om selskabsmuligheder og priser her
Selskab på Sølyst

Få inspiration til menuer her
Gastronomi på Sølyst

Se lokale- og kapacitetsoversigt her
Sølysts lokaleoversigt

Tilmelding til vores nyhedsbrev