Firmafester

På Sølyst har vi respekt for de gamle dyder, og vi sætter en ære i at give en selskabsoplevelse ud over det sædvanlige. Vores stab inkluderer de dygtigste fagfolk i branchen og har den ypperste fornemmelse for værtskab med det højeste niveau af personlig opmærksomhed.

Vi er der for gæsten hele vejen, lige fra modtagelsen på den røde løber, velkomsten i Havestuen med den smukke udsigt til parken og Øresund, under middagen i den historiske Festsal og efterfølgende festen i de tilstødende saloner.

Vi planlægger alle fester ned til mindste detalje, for det er netop de små detaljer, der gør hele forskellen. Vi samarbejder desuden med fotografer, underholdning, DJ´s og bands, og sørger for at koordinere dagen fra start til slut, så det bliver et brag af en fest.

Vi kan både dække helt traditionelt op i Sølysts store Festsal med plads til 148 gæster, eller i de smukke saloner med plads til 60 gæster. Desuden har vi muligheden for at inddrage hele parken og tilføje et smukt telt til selve huset. Det giver mulighed for op til 500 gæster. Rammerne kan både være intime og ekstravagante – blot lad os vide, hvad ønsker er, så gør vi vores ypperste for at imødekomme dem.

Læs mere om selskabsmuligheder og priser her
Selskab på Sølyst

Få inspiration til menuer her
Gastronomi på Sølyst

Se lokale- og kapacitetsoversigt her
Sølysts lokaleoversigt

Tilmelding til vores nyhedsbrev