Barnedåb

På Sølyst holdes der barnedåb og navnefest i unikke historiske rammer med det højeste niveau af personlig service og opmærksomhed. Sølyst er smukt beliggende omgivet af en stor og velholdt park med udsigt til Øresund, hvor børn og barnlige sjæle kan løbe og lege – vi sørger naturligvis for forskellige havespil og fodbolde.

Sølyst er en lille oase tæt på byen, men i en verden helt for sig. Vi værner om de klassiske gamle dyder med værtskab i højsædet og gør en ære i, at vores gæster får lige præcis den dag, de ønsker. Derfor skræddersyer vi alle arrangementer ned til mindste detalje. Vi tager imod vores gæster på den røde løber, og byder på velkomstdrink inden gæsterne går til bords i den historiske Festsal eller Musiksalonen med de royale skiver. Vi samarbejder med A Table Story, der kan stå for de smukkeste pige- og drenge universer til bordopdækning og blomsterdekorationer, såfremt I ønsker det.

Barnedåben arrangeres typisk enten som en brunch eller en klassisk frokost med en 3-retters gourmet menu med tilhørende vine. Menuen tilberedes af nogle af Danmarks dygtigste kokke, der har erfaringer fra Michelin-restauranter fra ind- og udland. Tjenerstaben sørger for at være med gæsterne hele dagen, således alt forløber perfekt og man blot skal læne sig tilbage og nyde dagen.

Læs mere om brunch- og selskabsmuligheder her
Selskabsbrunch på Sølyst

Selskab på Sølyst

Se lokale- og kapacitetsoversigt her
Sølysts lokaleoversigt

Tilmelding til vores nyhedsbrev