VELKOMMEN til Sølyst - Den Kongelige Skydebane
Sølyst er et unikt landsted beliggende i Klampenborg, nord for København, og udmærker sig ved at være de nok smukkeste og mest historiske rammer for selskaber og møder i Danmark.

juletræstænding - søndag d. 9. dec.

Læg vejen forbi Sølyst, når vi tænder det store juletræ på gårdspladsen. Nyd en klassisk julefrokost kl. 12.30 inden vi åbner gårdspladsen med nybagte æbleskiver, oplæsning af juleeventyr og smuk musik. Læs mere her

DEN CHARMERENDE gårdsplads og den imponerende hvide og klassiske facade er det første, der møder vores gæster. Senere vil du opdage den smukke park med udsigt over Øresund og privat æbleplantage. Sølyst skal opdages og genopdages.

sæt allerede nu kryds i kalenderen. Onsdag d. 10. juli 2019 gæster Verdensballetten igen Sølyst, hvor du kan få en oplevelse ud over det sædvanlige. Billetsalget starter den 1. dec., hvor programmet ligeledes offentliggøres.

SØLYSTS største kvaliteter kan ikke gøres op i sale og lokaler. Her har hele holdet en udpræget fornemmelse for personlig service. Alle arrangementer skræddersys ned til mindste detalje og vores stab inkluderer de dygtigste fagfolk i Danmark.

Tilmelding til vores nyhedsbrev