PÅ SØLYST har vi respekt for de gamle dyder. Sølysts kokke er kompromisløse, når det gælder råvarer. Tjenerstaben dækker borde med målestok som i gamle dage, men vi går aldrig på kompromis med, at alle uanset anledning skal føle sig hjertelig velkommen.

NY KØKKENCHEF ansat på Sølyst pr. 1. november 2016.
Sylvester Andersen, tidligere souschef på Michelin restauranten AOC, er ansat som ny køkkenchef. Sylvester mestrer både det klassiske gourmet køkken til perfektion og tilfører samtidig en innovativ fornyelse.

DEN CHARMERENDE gårdsplads og den imponerende hvide og klassiske facade er det første, der møder vores gæster. Senere vil du opdage den smukke park med udsigt over Øresund og privat æbleplantage. Sølyst skal opdages og genopdages.

SØLYSTS FILOSOFI om at give vores gæster en unik og eksklusiv selskabsoplevelse med værtskab i højsædet kan nu kombineres med Era Ora.  Oplev Era Ora Michelin middag i Sølysts smukke stuer med italienske topvine som følgeskab. Læs mere her

SØLYSTS STØRSTE kvaliteter kan ikke kun gøres op i sale og lokaler. Her har hele holdet en udpræget fornemmelse for personlig service. Alle arrangementer skræddersyes ned til mindste detalje og vores stab inkluderer de dygtigste fagfolk i Danmark.